Menu Sluiten

Design klokken

Zoek je een design klok voor aan de wand? Of zoek je een design tafelklok? Dan zijn de klokken van het Duitse Koziol, Nextime of Bloomingville perfecte keuzes. Een design klok is een echte blikvanger voor in huis. Merken zoals Koziol en Nextime werken samen met designers om de perfecte klok voor jou te ontwikkelen. Voor elke ruimte in huis hebben wij een geschikte design klok in onze collectie. Een wandklok van Koziol is bijvoorbeeld perfect voor in de woonkamer of keuken, terwijl de designklokken van Nextime ideaal zijn voor op kantoor. De klokken variëren van kleur, maat tot aan stijl.

Design wandklokken

Klok-thuisbezorgd.nl heeft een grote collectie design wandklokken. Deze design klokken hebben een uniek design en maken het klokkijken weer speciaal. Klok-thuisbezorgd.nl heeft een groot aantal unieke design wandklokken van merken zoals Koziol en Nextime. De design wandklokken van Koziol zijn kleurrijk en variëren van design. Bekend zijn bijvoorbeeld de Silk wandklokken van Koziol. Ook de prachtige TOC-TOC koekoeksklokken zijn paradepaardjes voor aan de wand. Een leuk detail is dat een aantal klokken van Koziol designprijzen hebben gewonnen. Daarnaast zijn de klokken van Koziol fair-trade producten.

Design klok online kopen

Bij Klok-thuisbezorgd.nl kun je jou perfecte design klok kopen. Onze collectie is groot en divers en wordt grotendeels uit voorraad geleverd. De design klokken die wij aanbieden zijn van bekende woonmerken welke gekenmerkt worden door stijl en design. Met design klokken van Klok-thuisbezorgd.nl haal je niet alleen tijd in huis, maar ook stijl en sfeer.

Geef een design klok cadeau!

Wat is er nou leuker dan een unieke klok aan iemand cadeau doen. Op Klok-thuisbezorgd.nl kun je jou klok laten inpakken en laten verzenden op datum en adres naar keuze!