Menu Sluiten

Stationsklok

Hoe herken je een stationsklok? Deze klok is gemakkelijk te herkennen aan haar eenvoud in uitvoering en de dikke metalen randen. Vroeger werden er alleen streepjes gebruikt om de tijd aan te geven. Momenteel zijn cijfers en minutenstreepjes op de stationsklok ook mogelijk. Voor welke uitvoering jij kiest, is uiteraard heel persoonlijk. Neem daarom je tijd en kijk eens wat Klok-thuisbezorgd.nl jou te bieden heeft.

Stationsklok dubbelzijdig

Hoe praktisch kan het zijn als je een geschikte plaats hebt voor een dubbelzijdige stationsklok? Heb jij de juiste plek in je woning voor dit fraaie exemplaar van waaruit je van alle kanten de tijd kunt aflezen. De dubbelzijdige stationsklok is in diverse stijlen online te koop. Wij adviseren je graag dus zorg dat je op je gemak een kijkje neemt op onze site en dan kun je je keuze snel maken.

Stationsklok groot

Spelen stations en treinen tot je verbeelding, dan mag een grote stationsklok in jouw woning niet ontbreken. Bekijk de mogelijkheden online. Wist je dat er ook uitvoeringen zijn met thermometer? Je hoeft niet met de trein te reizen naar een fysieke winkel om een fraaie grote stationsklok te scoren, doe je aankoop eenvoudig online op Klok-thuisbezorgd.nl en dan ervaar je onze voordelen.

Stationsklok kopen

Wat een idee! Een stationsklok kopen als cadeau voor iemand met treinen als hobby. Je zult hoge ogen gooien als jij binnenstapt met deze originele verrassing. Ook leuk om te geven als een medewerk(st)er van de Nederlandse Spoorwegen met pensioen gaat. Het kiezen en kopen van een stationsklok kan eenvoudig vanuit huis door online te shoppen. Laat je inspireren en maak je keuze en dan doen wij de rest.