Menu Sluiten

Tafelklokken

Een tafelklok is geschikt voor veel plekken in huis. Je kunt de tafelklok op de eetkamertafel plaatsen, op het bureau plaatsen of in de vensterbank. Erg leuk is bijvoorbeeld om de tafelklok op de schouw te plaatsen, hierdoor krijgt de tafelklok een prominente plaats in huis. Een tafelklok is weer helemaal terug en is inmiddels niet meer weg te denken in elke woonruimte. Op Klok-thuisbezorgd.nl hebben wij een selectie tafelklokken samengesteld, zodat jij jou favoriete tafelklok zult vinden. In ons aanbod vindt je zowel digitale klokken als analoge klokken in elke prijsklasse.

Design tafelklok

Een tafelklok is een woonaccessoire welke vaak op een opvallende plek in huis wordt geplaatst . Om van deze tafelklok een echte blikvanger te maken, is een design tafelklok de perfecte optie. Een design klok valt vaak op door het bijzondere design of de opvallende kleur. Wij hebben een leuke selectie design tafelklokken uitgezocht van de beste woonmerken. Laat je inspireren door onze prachtige design klokken collectie.

Landelijke tafelklokken

Voor de liefhebbers van de landelijke woonstijl hebben wij een prachtige collectie landelijke tafelklokken samengesteld. Landelijk staat voor warmte en gezelligheid en hier hebben we goed opgelet met het uitzoeken van de juiste landelijke tafelklokken. Je kunt bij ons bijvoorbeeld de mooiste landelijke tafelklokken van het bekende landelijke woonmerk Clayre & Eef vinden. Ook hebben wij een uitgebreide collectie landelijke tafelklokken van merken zoals Countryfield en Hübsch Interior.

Meer dan alleen tafelklokken

Het assortiment van Klok-thuisbezorgd.nl is meer dan alleen tafelklokken. Zo is Klok-thuisbezorgd.nl gespecialiseerd in allerlei soorten klokken. Naast de uitgebreide collectie tafelklokken, hebben wij ook een groot aantal wandklokken, design klokken en koekoeksklokken in ons assortiment. Om jou de beste klokken te bieden, voeren wij alleen een klokkenassortiment van de beste woonmerken.