Menu Sluiten

Grote wandklok

Een grote wandklok is een paradepaardje in jou woning. Bij Klok-thuisbezorgd.nl kun je een groot en uniek assortiment grote wandklokken vinden. Wil je jou inrichting aanvullen en afmaken? Dan is een grote wandklok absoluut onmisbaar. Om de keuze voor jou gemakkelijker te maken hebben vele verschillende soorten grote wandklokken in ons aanbod. Het aanbod van Klok-thuisbezorgd.nl varieert van houten wandklokken, metalen wandklokken, landelijke wandklokken tot aan design wandklokken.

Mag jouw klok gezien worden en goed opvallen? Kies voor een grote wandklok en je haalt een eyecatcher in huis, op kantoor of in je bedrijf. Een mooie wand verdient een grote wandklok die de sfeer in jouw woning meteen een stuk huiselijker maakt (ook op kantoor). Een klok, waarvan de tijd ook op afstand nog prima af te lezen is. Zeer geschikt ook voor een grote hal of receptie bij een bedrijf.

Grote industriële wandklok

Online vind op Klok-thuisbezorgd.nl klokken in diverse uitvoeringen, waaronder de grote industriële wandklok. Een aanwinst in je woning, bedrijf of op kantoor. Wat een uitstraling heeft deze klok! Met een grote industriële wandklok is die saaie muur snel veranderd in een muur die volop de aandacht zal trekken. Je gaat er geen spijt van krijgen als je deze keuze maakt, laat je daarom eens goed inspireren.

Grote wandklok landelijk

Een prachtige stijl als je kiest voor grote wandklok landelijk. Een stijl ook die in elk huis, bedrijf of op kantoor een mooie plek kan krijgen, ongeacht de rest van het interieur. Ook veel jeugd kiest momenteel voor een landelijke stijl. Bekijk het aanbod van grote wandklok landelijk, want ook in deze stijl variëren modellen, prijzen en kleuren. Je vindt er vast en zeker een die aan je wensen voldoet.

Grote houten wandklokken

Op onze website heb je een grote keuze uit grote houten wandklokken van merken zoals Clayre & Eef en Countryfield. Populaire houten wandklokken zijn bijvoorbeeld de houten wandklokken met mix van kleuren en de grote landelijke Klok – Paris 1809 van Clayre & en Eef. Bij ons kun je de juiste houten klok kopen, helemaal naar jouw smaak! Een houten wandklok past perfect in een interieur in de landelijke stijl.

Metalen wandklokken

Grote metalen wandklokken zijn erg populair. Daarom voeren wij een unieke collectie grote landelijke klokken met mix van kleuren uit de eigen collectie. Deze metalen wandklokken uit de eigen collectie zijn erg populair bij klanten.

Grote klokken kopen bij de klokkenspecialist!

Naast een uitgebreid assortiment klokken, kun je bij ons ook veilig betalen en krijg je bestellingen boven de 50 euro zelfs gratis thuisbezorgd. Het grootste gedeelte van ons assortiment grote klokken wordt uit voorraad geleverd en daardoor heb je jouw bestelling binnen 2 werkdagen in huis. Ook als cadeau is een wandklok leuk om weg te geven. Wil je graag dat jouw bestelling op een bepaalde datum bezorgd wordt, dan is dit natuurlijk altijd mogelijk! Vermeld bij de bestelling jouw voorkeur voor levertijd en wij zorgen dat de klok op het juiste tijdstip afgeleverd wordt.

Grote wandklok kopen

Gaat je kind zelfstandig wonen en zoek je een praktisch cadeau? Een grote wandklok kopen zou een prima keuze kunnen zijn. Een cadeau waarvan men elke dag gebruik maakt, praktischer kan bijna niet. Er is een groot aanbod, laat de ontvanger zelf online meekijken bij een grote wandklok kiezen, stel een top 3 samen. En jij maakt de uiteindelijke keuze. Op die manier is het toch een verrassing.